Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunţă că, începând din data de 22 august 2021, ora 11.00, a luat decizia de a ridica integral restricțiile în privința consumului de apă potabilă pentru toți abonații din municipiul Câmpina, conform comunicării telefonice transmise de Direcția de Sănătate Publică Prahova.

DSP Prahova a confirmat astfel că, apa potabilă distribuită de societatea HIDRO PRAHOVA SA, pe întreaga rețea din municipiul Câmpina, îndeplinește toate condițiile de calitate prevăzute de Legea 458/2002 privind calitatea apei potabile, cu modificările și completările ulterioare.

Decizia comunicată astăzi este urmarea rezultatelor conforme obținute atât de Direcția de Sănătate Publică Prahova, cât și de HIDRO PRAHOVA SA, pentru ultima rundă de analize prelevate în data de 19.08.2021 în punctul “Ieșire stație apă Muscel - spital Voila”, precum și din alte puncte aflate pe rețeua de distribuție.

Conform planului de măsuri comunicat Direcției de Sănătate Publică și autorităților locale din municipiul Câmpina, societatea HIDRO PRAHOVA SA va continua activitatea de monitorizare a calității apei potabile, rezultatele urmând să fie prezentate public.

SUCURSALE
HIDRO PRAHOVA S.A.

Prezentare

Email : baicoi@hidroprahova.ro
Email : blejoi@hidroprahova.ro
Email: breaza@hidroprahova.ro
Email: busteni@hidroprahova.ro
Email: campina@hidroprahova.ro
Email: comarnic@hidroprahova.ro
Email: mizil@hidroprahova.ro
Email: plopeni@hidroprahova.ro
Email: sinaia@hidroprahova.ro
Email: slanic@hidroprahova.ro
Email: urlati@hidroprahova.ro
Email: valeni@hidroprahova.ro
Societatea HIDRO PRAHOVA SA realizează analize fizico-chimice si bacteriologice pentru apă potabilă, prin laboratoarele specializate din Câmpina, Sinaia (Oppler) si Fântânele (Mizil), pe bază de comandă sau cerere, din partea tuturor celor interesati. Probele vor fi prelevate de solicitanti din surse proprii, în conditii comunicate în prealabil de către personalul de laborator.

Laboratoarele Societatea HIDRO PRAHOVA SA sunt înregistrate la Ministerul Sănătătii, în vederea efectuării monitorizării de control a calitătii apei potabile. Procedurile de verificare se derulează în conformitate cu programele de monitorizare prevăzute de legislatia în vigoare.

În plus, calitatea apei produse si distribuite de Societatea HIDRO PRAHOVA SA este verificată si prin Directia de Sănătate Publică Prahova, care efectuează analize fizico-chimice si bacteriologice, conform monitorizării de audit. Valorile indicatorilor de calitate pentru apa potabilă trebuie să se încadreze în prevederile Legii apei potabile nr.458/2002, completată si modificată prin Legea 311/2004.

Pentru monitorizarea calitătii apei la iesirea din statia de tratare, frecventa de prelevare a probelor si parametrii indicatori pentru monitorizarea de control se realizeaza în functie de volumul de apă mediu produs în mc/zi. În privinta monitorizării apei la consumator, prelevarea probelor va depinde de numărul locuitorilor din zona de distributie.